miercuri, 27 mai 2009

Litoral Portugalia - Hotel Praia Sol - Algarve

Litoral Portugalia - Hotel Praia Sol - Algarve


Locatie: situat la 400 m de centrul statiunii Vilamoura (intre Vilamoura si Quarteira), la 300 m de plaja si la 20 de minute de aeroportul din Faro.
Dotari camere: aer conditionat, TV, seif (contra cost), baie, uscator de par, telefon, acces internet (contra cost), balcon / terasa.
Facilitati: restaurant, bar, piscina pentru adulti, piscina pentru copii, gradina, parcare.

Servicii incluse :

  • transport avion cursa charter directa Bucuresti – FARO si retur, cu compania JETRAN AIR ;
  • 7 nopti cazare si masa, conform ofertei;
  • transferuri aeroport – hotel – aeroport;
  • asistenta turistica.

Nu sunt incluse :

  • taxele de aeroport si catering: 95 euro / persoana;
  • asigurarea medicala de calatorie: aproximativ 23 lei / persoana pentru 8 zile (persoane intre 18-60 ani);
  • excursiile optionale;
  • asigurarea storno (polita de asigurare se incheie odata cu contractul de comercializare a pachetelor de servicii turistice).

Orar de zbor (ore locale): OTOPENI 08:00 - FARO 10:10 / FARO 11:45 – OTOPENI 17:55

OBSERVATII

- Clasificarea pe stele a hotelurilor este cea atribuita oficial de Ministerul de Resort din Portugalia. Ca atare, facilitatile comune si cele ale camerelor sunt conforme cu standardele locale.

- Distributia camerelor la hoteluri se face de catre receptiile acestora; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptia hotelului, asistat de reprezentant.

- Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare (minibar/frigider, seif, prosoape la plaja, aer conditionat etc.); in momentul sosirii la hotel, solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

- Bauturile alcoolice sau racoritoare nu sunt incluse in pret (cu exceptia hotelurilor care practica sistemul All Inclusive).- Descrierile hotelurilor cuprinse in acest material sunt valabile la data tiparirii ofertei; in consecinta, agentia nu poate fi facuta raspunzatoare pentru eventualele neconcordante in privinta facilitatilor hotelului sau ale camerei. Pentru acuratetea informatiei, va rugam verificati pagina web a hotelului ales.

- Ora locala in Portugalia este ora Romaniei minus 2 h.- Durata estimativa a zborului este de 04:10 h.

- Agentia nu raspunde in cazul refuzului autoritatilor de la punctele de frontiera de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite sa paraseasca teritoriul propriu.

- Agentia nu este raspunzatoare pentru modificarile orarului de zbor sau pentru intarzieri, acestea fiind in responsabilitatea companiei aeriene si a autoritatilor aeroportuare. Datorita faptului ca zborul este de tip charter, acesta nu se supune regulilor impuse curselor de linie.

- Conform reglementarilor in vigoare, minorii trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii pentru a fi lasati sa iasa din tara: sa calatoreasca cu cel putin un adult insotitor; sa aiba asupra lor acordul ambilor parinti (sau al parintelui care nu-i insoteste) legalizat la notariat; adultul care-i insoteste, in cazul in care acesta nu este unul dintre parinti, trebuie sa aiba cazier judiciar pe care sa-l prezinte la frontiera